יום ראשון, 14 בדצמבר 2014

פלוראז'-ציוד ומוצרים לרפואה משלימה וטיפוח






 משלוחים לכל הארץ 
   ציוד 
מוצרים לטיפולים איכותיים במחירים אטרקטיביים 
    אייל  0528272223 

יום ראשון, 20 בנובמבר 2011

איך לחזק את מערכת החיסונית, ומניעת סרטן והאטת הזדקנות העור

www.florage.co.il








מה יכול לעזור לנו בחיזוק המערכת החיסונית, מניעת סרטן והאטת הזדקנות העור?


שמן זרעי רימונים






מקורו של פרי הרימון הוא באירן ובהודו. פרי הרימון הובא לארץ ישראל לפני כ-4000 שנה, ונחשב לאחד משבעת המינים שהתברכה בהם ארצנו. כבר בימי קדם, נודע הרימון כבעל סגולות מרפא רבות.



שמן זרעי רימונים הינו מצרך נדיר ויקר להפקה, נדרשות כמויות גדולות מאוד של זרעי רימונים על מנת להפיק טיפת שמן אחת שאותה מפיקים מקליפת זרע הרימון.



במחקר שנעשה בטכניון ופורסם בשנת 2001, נמצא כי לשמן זרעי רימונים ישנה היכולת להגביר את מנגנוני ההשמדה העצמית (אפופטוזיס) של תאי סרטן ובמיוחד של תאי סרטן השד. במחקר נמצא, כי אחוזי ההרס של התאים הסרטניים היה בשיעור של 56% . כמו כן נמצא, כי לרימון סגולות של טיפול הורמונאלי חלופי. ד"ר מרטין גולדמן מניו-יורק העיר: "זהו כנראה חומר בטוח שיוכל לסייע לנשים רבות, במיוחד אלה שבסיכון גבוה לסרטן שד".



בשמן זרעי הרימונים של חברת פלוראז' מוצרים לרפואה משלימה וטיפוח, ריכוז גבוה של GAMA-TOCOPORAL , זהו מרכיב חשוב במניעת מחלת הסרטן, ובמיוחד במניעה וטיפול בסרטן השד. נוגדי החמצון שברימונים מונעים מהתאים להתרבות באופן בלתי מבוקר (כפי שקורה בתהליך סרטני), ויותר מזה- הם גורמים לתאים סרטניים 'להתאבד', וכך עשויים למנוע התחלה של תהליכים סרטניים.



הרימון מכיל שלל נוגדי חמצון המפחיתים את מידת החמצון של הכולסטרול, ובכך הם מונעים את יצירת הרובד הטרשתי שסותם את כלי הדם וגורם למחלות לב ולשבץ הלב. שמן הרימון מסייע בהפחתת לחץ דם, הורדת הכולסטרול הרע, מאזן את רמת הסוכר בדם, עוזר במניעת זיהומים נגיפיים ובקטריאליים, מסייע בהאטת אובדן סחוס בעקבות דלקות פרקים, עוזר נגד שלשולים ותולעים במעיים. שמן רימונים מכיל ריכוז גבוה מאוד של נוגדי חמצון (אנטיאוקסידנטים) בשל חומצה ייחודית - Punicic acid - הנמצאת בשמן הרימונים בריכוז גבוה מאוד. חומצה זו מצויה בריכוז גבוה בתוך זרעי רימונים, וכמעט שאינה נמצאת בזרעים אחרים. חומצה זו נחשבת לאחת מחומצות השומן המועילות ביותר שקיימות בטבע. שמן זרעי הרימונים מכיל גם ערכים גבוהים של ברזל ואומגה 3. לפיכך, שמן זרעי הרימונים בעצם תורם רבות לחיזוק המערכת החיסונית באופן כללי.



שמן זרעי הרימון עוזר בהאטת תהליכי הזדקנות העור, מסייע בהגברת גמישות העור, מחדש ומאחה רקמות, משקם כוויות, ממריץ מחדש ומעודד צמיחה וגדילה של תאי אפידרמיס ובכך מסייע בעיכוב והפחתת קמטים. השמן גם מסייע בהבהרת כתמי עור ובטיפול בצלקות, מחייה את העור על ידי עידוד התחדשות של תאי עור, מביא למראה רענן, עוזר בטיפול בבעיות פיגמנטציה בעור, וכן מכיל קולגן, שגורם לעורנו להיראות בעל נפח רב יותר.



בנוסף לכל אלה, שמן זרעי הרימון יכול לסייע בטיפול הורמונלי בגיל המעבר, בבעיות זקפה, בשיפור הזיכרון וכן בטיפול נגד טחורים.



כל אלה ועוד, מביאים את שמן זרעי הרימונים של חברת פלוראז', למעמד של מוצר נחשק ויוקרתי בתחום הרפואה המשלימה, וכן בתעשיית הקוסמטיקה והטיפוח.



שמן רימונים מופק מהזרעים שמרכזים בתוכם את כל טוב הצמח למען השתיל החדש. משום כך, שמן רימונים מכיל בתוכו בצורה המרוכזת ביותר את הסגולות שקיימות בתוך הרימונים. שמן רימונים אפקטיבי ביותר לעור בצורה מרוכזת של שמן זרעי רימונים. רימונים מהווים כ- 5% ממשקל הגרגירים, שמהווים כ- 40% ממשקל הפרי. כמות שמן רימונים שמופקת היא 10% ממשקל הזרעים. רימון הוא פרי בעל חיי מדף ארוכים, ולכן ניתן לשומרו לאורך זמן רב ללא קירור.



בעת תהליך הכבישה הקרה, בה מופק שמן הרימונים בחברת פלוראז', מתאפשרת שמירה על הערכים הייחודיים שמצויים בשמן הרימונים. בכל שיטה אחרת, נפגעת בצורה משמעותית רמת המיצוי של הערכים הייחודיים הקיימים בשמן הרימונים.





המלצות לשימוש:



לבליעה עד 2-3 טיפות ליום של שמן זרעי רימונים.

למריחה כ-2 טיפות שמן רימונים על עור הפנים לפני השינה.

המאמר נכתב ע"י אייל טויטו- רפלקסולוג בכיר ומומחה לרפואה משלימה בוגר ממכללת רידמן.








למידע נוסף: http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/groups/115027608524901/






www.florage.co.il







תגיות: מוצרים לרפואה משלימה, קוסמטיקה, בריאות, טיפוח הגוף, פלוראז', מערכת החיסון, סרטן, סרטן השד, הזדקנות העור, הפחתת קמטים, נוגדי חמצון, טיפול הורמונאלי, דלקת פרקים, מחלות לב, קולגן, רימון, שמן זרעי רימונים.




* האמור לעיל הינו בגדר המלצה בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ רפואי ומקצועי.

יום שלישי, 2 באוגוסט 2011

איזה שמן מומלץ לטיפול בפציעות ספורט ,כאבי פרקים ,דלקות בשריר


שמן ארניקה
הארניקה הינו צמח רב שנתי הצומח באירופה, בדרום רוסיה ובאסיה. זהו עשב ממשפחת המורכבים. באזורים בהם היא נפוצה, משמשת הארניקה ברפואה העממית מזה מאות שנים. את שמן הארניקה של חברת פלוראז' מייצרים על ידי השריית פרחי ארניקה מיובשים בשמן שקדים. לאחר תהליך ארוך של השריה וסחיטה, מקבל שמן השקדים את התכונות הרפואיות של הארניקה.

שמן הארניקה הוא שמן תשרית בעל צבע צהוב, המופק מהפרחים של הצמח ונחשב לאנטי-דלקתי, מאלחש, אנטיספטי ומשפר זרימת דם (בזכות כך משמש בתכשירים לטיפוח כף הרגל ולעידוד צמיחת שיער).      

הרפואה העממית ברוסיה במיוחד, עושה שימוש רב בצמח הארניקה לטיפול חיצוני בפצעים, נקעים וחבורות.
שמן הארניקה של חברת פלוראז' מומלץ לשימוש בקרמים לטיפוח העור והשיער ובתכשירים לטיפוח כף הרגל.

בתחום ההומאופתיה הארניקה משמשת (במינונים נמוכים מאד מכיוון שהיא רעילה בבליעה), לשיקום שרירים ורקמות רכות לאחר תאונה, ניתוח, לידה וכו'.  

השמן מתאים לטיפול בכאבי שרירים, כאבים ראומטיים, לחבורות כחולות, התנפחויות ולהפגת מתח בשרירים.

השמן הינו אנטי טראומטי ממדרגה ראשונה, ומשמש כעזרה ראשונה בטיפול מקומי

לשברים, חבלות ונקעים.

הודות לתכונות האנטי דלקתיות של הצמח משמש השמן, לטיפול בדלקות פרקים ומפרקים, ראומטיזם, ארטריטיס, גאוט, דלקות בשריר, בעצב או בגיד, לטיפול בדלקות ורידים ודלקות עור. כמו כן, שמן הארניקה מזרז החלמה של פצעים וחבורות, מסייע לפזר שטפי דם, ומרגיע כאבים ממערכת השלד.

השימוש בארניקה אושר על ידי המכון הפדרלי הגרמני, לטיפול בחבורות ונקעים, פציעות, פציעות ספורט, בצקות, שיגרון, דלקות ורידים ודלקות כלליות, כאבי פרקים ומפרקים.

שמן הארניקה של פלוראז' מחזק את מערכת החיסון על ידי הגברת פעילות של הפגוציטים, תאי דם לבנים  האחראים להשמיד תאים זרים שחדרו למערכת הדם.


http://www.facebook.com/group.php?gid=115027608524901&ref=ts

נכתב ע"י אייל טויטו- מטפל הוליסטי, מומחה לרפואה אלטרנטיבית ורפלקסולוג בכיר. בוגר מכללת "רידמן". בוגר "מכללת סיאם- בנגקוק".


יום ראשון, 26 ביוני 2011

איך לשמור על עור הגוף



שמן חוחובה



אודות הצמח

החוחובה זהו שיח מדברי אשר מקורו במדבריות סונורה ומואבי בדרום קליפורניה, אריזונה וצפון מקסיקו.

שמו העממי כפי שניתן לו על ידי האינדיאנים: הו- הו-בה.

את שמן החוחובה של פלוראז' מפיקים מגרעין הצמח. שמן החוחובה הינו ברובו שעווה נוזלית בצבע צהוב, חסרת ריח.

השעווה הנוזלית מורכבת מריכוז גבוה של אסטרים ארוכי שרשרת-Long Chain Esters, טוקופרולים-Tocopherols (נגזרות ויטמין E ), חומצות חופשיות-Free Acids, פיטוסטרולים-Phytosterols, ופוספוליפידים-Ppspholipids.

פרי של חוחובה הינו דמוי בלוט ואורכו 1-2 סנטימטרים. בתוך הפרי מצוי הזרע, שצבעו חום כהה. הזרע קשה ותכולת השמן בו היא למעלה מ- 51%.

שמן החוחובה של פלוראז' מכיל חומצות שומן חיוניות מסוג אומגה 6, המיטיבות עם העור ודרושות להתחדשותו.

לשמן הודבק הכינוי "הזהב הנוזלי". איכותו של שמן זה מושפעת מאוד ממקום גידולו, תנאי הגידול ואופן המיצוי.

שמן החוחובה ואנטי אייג'ינג

חלב העור (סבום) מופרש מבלוטות החלב המצויות בשכבה התת-עורית, כדי לשמור על רמת הלחות והחיוניות של העור ולמנוע אובדן נוזלים. שכבת שומן זו שומרת על המראה הצעיר של העור. שמן החוחובה דומה בהרכבו לחומצות השומן הנמצאות בעורנו, ולכן שימוש בשמן החוחובה מגן על העור מפני הזדקנות מוקדמת.

שמן החוחובה נחשב כשמן מוביל בעיכוב תהליכי הזדקנות העור, (אנטי איג'ינג), כיוון שהוא מתגבר על שני הגורמים העיקריים הפועלים להזדקנות מוקדמת של העור: 1- יובש 2- חמצון על ידי רדיקלים חופשיים. שמן החוחובה מכיל ויטמינים ואנטי-אוקסידנטיים טבעיים, המגנים מפני נזקים סביבתיים ומפני הזדקנות מוקדמת של העור.

מסגולות שמן החוחובה של פלוראז'

* השמן חיוני לבריאות השיער והציפורניים.

* השמן מזין את שורשי השיער, מונע נשירה וקשקשים.

* משמש לטיפוח וחיזוק העור. מתאים לכל סוגי העור.

* תורם לחיזוק ותפקוד קרומי התאים ושמירה על גמישותם.

* מונע קמטים, מקנה לעור מראה צעיר ורענן.

* עמיד בפני חמצון, גם בטמפרטורות גבוהות, לכן נשמר לאורך זמן.

* מוצר היפו-אלרגני טבעי. 

* השמן טוב גם לבעלי עור רגיש ולבעלי אלרגיות לקרמים לעור ולשיער. 

* חסר ריח ואינו שמנוני.

* נספג בעור בקלות ומזין את שכבות העור העמוקות לאורך זמן.

* משמש כבסיס לשמנים ארומטיים.

* משמש גם כשמן נשא לבישום.

* הודות לחומר הנקרא BHO המצוי בתוך השמן, אשר משמש גם כחומר משמר טבעי, לשמן אופי יציב )חיי מדף ארוכים). לכן הוא מועדף בתור מדלל לתמציות אתריות והארכת חיי מדף של תערובות שמנים ותמציות. לכן גם יבחר שמן זה כמשמר לתערובות שמנים.

* שמן החוחובה נחשב כיום למוצר מוביל בקוסמטיקה הרפואית ורכיב חיוני במוצרים רבים.

המצבים בהם השמן מסייע

 * פסוריאזיס  * סבוריאה  * צלקות  * אקנה  * אקזמה  * אלרגיה  * כוויות שמש  * עור קרקפת מגורה  * סימני מתיחה לאחר הריון או דיאטה  * שיער דק ומפוצל  * נשירת שיער

המלצות לשימוש

* ניתן למרוח חיצונית את השמן, לשיער ולעור, באופן חופשי.

* אסור בבליעה.




נכתב ע"י אייל טויטו- מטפל הוליסטי, מומחה לרפואה אלטרנטיבית ורפלקסולוג בכיר. בוגר מכללת "רידמן". בוגר "מכללת סיאם- בנגקוק".
המאמר להמלצה בילבד

יום ראשון, 12 ביוני 2011

שמן זרעי ענבים מומלץ לשימוש




שמן זרעי ענבים



  • שמן זרעי ענבים הופק לראשונה בצרפת לפני כמאה שנה. סגולותיו של שמן זרעי הענבים של פלוראז' הינן רבות. הינו נוגד חמצון, מרפא פצעים וכוויות, מונע תהליכים דלקתיים, מיטיב עם מערכת העיכול, מונע הפרעות בזרימת דם, מסייע בהפחתת לחץ דם והפחתת כולסטרול רע, מסייע למניעת סרטן, עוזר נגד טרשת עורקים, מפחית רעילות בלב, עוזר במניעת מחלות כרוניות כמו סוכרת, מקל על כאבי שרירים ותשישות, מסייע למניעת עששת ועוד.  
  • הפקת השמן מתבצעת באופן הבא: הזרעים, שהם תוצר לוואי של תעשיות היין
    והצימוקים, מופרדים מהענבים, נשטפים להסרת שאריות פרי שנדבקו, מיובשים, נטחנים, מחוממים ועוברים כבישה. לאחר הכבישה, עוברים הזרעים תהליך זיכוך, שבסופו מתקבל שמן צלול בצבע צהוב-ירקרק וכמעט חסר ריח.
  • שמן זרעי הענבים מכיל עד 70% חומצה לינולאית (ויטמין F), חומצת שומן חיונית החשובה לעור ולדפנות התאים. אחת התכונות העיקריות והחשובות של השמן, היא היכולת שלו להזין את העור ולשמור על לחותו. מתוך כך, הינו מצוין לטיפול ביובש של העור, יובש השיער, תאי עור פגומים, קמטים בעור, כתמים וסימני גיל.
  • שמן זרעי הענבים של פלוראז' עשיר בויטמין E, בויטמין C ובבטא קרוטן. קל מאד, נספג במהירות ואינו מותיר תחושת שמנוניות.    
  • בשל סגולותיו הרבות, משמש שמן זרעי הענבים של פלוראז' לעתים קרובות, כשמן עיסוי בפני עצמו. כמו כן, הוא משמש כשמן בסיס בהכנה של שמני עיסוי עם שמנים אתריים. בשל מרקמו הקליל הינו מומלץ לשימוש בעיסוי בעונת הקיץ החמה.

נכתב ע"י אייל טויטו- מטפל רב תחומי ברפואה אלטרנטיבית ובארומתרפיה ורפלקסולוג בכיר. בוגר מכללת רידמן.



התכנים הנ"ל משמשים להמלצה בלבד.

יום רביעי, 1 ביוני 2011

איזה שמן מומלץ לעיסוי בסיסי

שמן עיסוי שקדים -


כבישה קרה

שמן שקדים מופק בכבישה קרה מהשקד המתוק. זהו השמן הנפוץ ביותר בין שמני הבסיס ומשמש בעיקר לעיסוי היות והשמן קל, נעים .

שמן שקדים עשיר בויטמינים, בבטה סיטוסטרול, אלפא טוקופרול ועוד הרבה חומצות שומן חיוניות. יתרונו הגדול בכך שמכיל בעיקר חומצות שומן בלתי רוויות ולכן לא מתקלקל מהר.

שמן שקדים של חברת פלוראז'  נספג מהר בגוף ומשאיר תחושה רכה ונעימה על העור, השמן מתאים לכל סוגי העור ובמיוחד לבעלי עור יבש ומקומט. השמן מתאים גם לשיקום והזנת העור.
הוספת שמן שקדים לסבון תוסיף לחות לעור.


ניתן לשלב שמן שקדים עם מספר טיפות של שמנים אתריים לריח או לריפוי (בהתאם לסוג השמן האתרי).

אזהרות:

  • להמנע ממגע ישירות בעיניים.
  • טוב לשנתיים מתאריך הייצור.
  • יש לשמור במקום קריר ויבש.

למידע נוסף

יום שני, 30 במאי 2011

שמן שומשום

שמן עיסוי שומשום
שומשום הוא צמח חד שנתי ועשוי להתנשא לגובה של 70 ס"מ עד מטר אחד תוך זמן לא רב. מקורו של השומשום באפריקה. מגדלים שומשום בכמויות גדולות בסין ובארצות הברית בצורתו המתורבתת. פרחיו של השומשום סגלגלים או לבנים ודמויי פעמון. זרעי שומשום מצויים בתרמילים אשר נאספים לפני הבשלתם הסופית מאחר ובשלב ההבשלה מתפקע התרמיל. זרעי שומשום משמשים למאכל, כתוספות למאפים, להכנת טחינה, לתבלינים ולשמן בישול בעל ערך תזונתי גבוה. בנוסף משמש שמן השומשום לעיסוי. ישנן ארצות בהן שמן שומשום נפוץ יותר מאשר שמן זית. שמן זרעי שומשום שמופק בכבישה קרה הינו בעל ריח דומה לריחה של טחינה, בעל צבע בהיר ואיכויותיו הגבוהות נשמרות
שמן השומשום של חברת פלוראג עשיר מאוד בויטמינים, מינרלים (ובראשם סידן), בלציטין, פרוטאין צמחי וחומצות שומן חיוניות.

שמן שומשום הוא אנטיאוקסידנט רב עוצמה העוזר במניעת ספיגת כולסטרול והקטנת ייצורו בכבד, וכמו כן להפחתת לחץ דם.

שמן זה נחשב למזון אנרגטי מאוד.


שמן שומשום של חברת פלוראג יעיל ביותר להפגת מתחים, כאבי שרירים ומפרקים.

ברפואה העממית משמש שמן שמופק מתוך שומשום כתרופה נגד טחורים, נגד עצירות ונגד תולעים בדרכי העיכול.
וברפואה המשלימה משמש לעיסוי אירוודה.
חוקרים בהודו מצאו שהבישול בשמן שומשום, עשוי להקטין בצורה משמעותית את לחץ הדם.


שמן שומשום הינו בעל מרקם עשיר ועבה ובעל ריח אופייני של טחינה. משמש רבות בתור שמן לבישול במטבח האסיאתי.


שמן זה נפוץ מאוד בקרב המעסים - בעיקר באירוודה (שיטת עיסוי הודית).


שמן שומשום מתאים לכל סוגי העור, ובעיקר לעור רגיש או מגורה.


שמן שומשום של חברת פלוראג יציב, ונשמר לאורך זמן רב.בדבר שמנים נוספים




http://www.facebook.com/group.php?gid=115027608524901